Özkent İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşayan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyler yetiştiren bir kurum olmayı başarmak.

Misyon: Karşılaştığı problemlere akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, tarihinden güç alan bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.30
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuza ait herhangi bir servis bilgisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: İl ve ilçede düzenlenen sportif etkinliklere katılım sağlanmaktadır
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI, ERASMUS PROJESİ, HEKA, NEHAR, ADAP, HARRAN HER AN OKUYOR, ÖĞRETMENİMLE OYNUYORUM, İL VE İLÇE GENELİNDE UYGULANAN PROJELER

WEB - https://ozkentimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞUAYİPŞEHRİ MAH. ÖZKENT İMAM HATİP ORTAOKULU HARRAN / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Gündüz Eğitimi

Yerleşim Yeri - Şuayipşehri mah. Harran/Şanlıurfa

Adres - ŞUAYİPŞEHRİ MAH. ÖZKENT İMAM HATİP ORTAOKULU HARRAN / ŞANLIURFA

Ulaşım İlçe merkezine ulaşım şahsi araçlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Harran ilçe merkezine 40 km Şanlıurfa il merkezine 90 km uzaklıktadır.